Wij willen u graag uitnodigen voor de Waterstof Conferentie, die op 20 april zal plaatsvinden in Antwerpen.


Wanneer
-

Waar

Antwerpen
België

De Waterstof Conferentie zal zich richten op de belangrijkste ontwikkelingen en uitdagingen op het gebied van waterstof, en de belangrijke rol die het kan spelen in de toekomst van onze energievoorziening.


Tijdens de conferentie wordt er dieper ingaan op drie belangrijke onderwerpen:

 1. Afhankelijkheid van andere landen door het importeren van waterstof: Het is belangrijk om ons te realiseren dat de import van waterstof uit andere landen ons afhankelijk maakt van deze landen. We moeten streven naar meer zelfvoorziening en het ontwikkelen van eigen bronnen van waterstof. Dit onderwerp zal worden besproken in een panel van experts die de geopolitieke en economische aspecten van waterstofimport zullen bespreken.
 2. Marktvorming voor waterstof: Een van de grootste uitdagingen voor waterstof is het creëren van een markt. Het ontwikkelen van een competitieve markt zal de kosten van waterstofproductie verlagen en zal de sector in staat stellen om te groeien en te innoveren. Dit onderwerp zal worden besproken door vertegenwoordigers van bedrijven die zich richten op waterstofproductie en -distributie.
 3. Waterstof als schakel voor volledige Belgische energieonafhankelijkheid: Waterstof kan een belangrijke rol spelen in het bereiken van volledige energieonafhankelijkheid voor België. Het kan een belangrijke schakel zijn in een energiemix met hernieuwbare energiebronnen zoals wind- en zonne-energie. Dit onderwerp zal worden besproken door deskundigen die zich richten op de integratie van waterstof in de energiemix van België.


Gesprekspartners:

 • Paul Tummers, CEO, Virya Energy
 • Bart Biebuyck, Managing Director, Clean Hydrogen Partnership
 • Gerrit Jan Schaeffer, Managing Director, EnergyVille
 • Raphael De Winter, Directeur Innovatie & Business Development, Fluxys
 • Kristof Eggermont, Senior Advisor, Econopolis
 • An Stroobandt, Kabinetschef, Federaal Ministerie van Energie
 • Onder leiding van moderator Björn Crul
 • Binnenkort bekend, Air Liquide
 • Binnenkort bekend, Vlaamse Overheid

De conferentie biedt u de gelegenheid om kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van waterstof en om in contact te komen met experts uit de industrie. Met de code (Energyville)100 ontvangt u €100 korting op uw deelname.

Inschrijflink
Website link