Het Vlaamse Kennisplatform Slim Laden (VKSL) organiseert een 3-daagse excursie naar het Low Carbon Vehicle Event in Het Verenigd Koninkrijk

Het Vlaams Kennisplatform Slim Laden is een initiatief van EnergyVilleThe New Drive en Volta in samenwerking met het Living Lab Smart Charging, het Nationaal Kennisplatform Laadinfrastructuur (NKL) en TCP HEV Task28 van het Internationaal Energie Agentschap. Het platform wordt ondersteund vanuit het Departement Omgeving.


Wanneer
-

Waar

Millbrook
Verenigd Koninkrijk

Heeft u interesse in elektrische mobiliteit en wenst u meer te weten te komen over de uitdagingen en opportuniteiten op vlak van oplaadinfrastructuur en de integratie met het elektriciteitsnetwerk? Dan is deze 3-daagse excursie een ideaal moment om een inhoudelijke update te krijgen van de laatste ontwikkelingen! In het programma is voldoende ruimte voorzien voor netwerking met binnen- en buitenlandse marktspelers en organisaties in de sector van elektrische mobiliteit. 

Vertrek is voorzien op 3 september om 16u te station Brussel-Zuid en terugkomst op 5 september om 18u zelfde station. Tijdens de excursie zullen we het Low Carbon Vehicle event in Millbrook bezoeken, dat een combinatie is van seminariesride & drive sessies en een technologiebeurs. U kan er eveneens netwerken met tal van experten rond elektrische mobiliteit. In 2018 waren er 255 exposanten en 4.300 bezoekers.

Een van de seminariethema’s behandelt “Energy for Transport” met presentaties omtrent het slim laden van elektrische voertuigen (incl. V2G). NKL en ElaadNL, structurele partners van het Vlaams Kennisplatform Slim Laden, zullen een presentatie voorzien. In parallel kan ook de beurs bezocht worden waarbij u ook een van de leden van het Vlaams Kennisplatform Slim Laden kan terugvinden. Engie Laborelec heeft een stand in Hall 3- stand 220 en hier kan u o.a. hun services met betrekking tot EV-charging, Battery storage, Micro-grids en het beheer ervan beter leren kennen.

Meer informatie kan u terugvinden op: https://www.cenex-lcv.co.uk/seminars

Het Vlaams Kennisplatform Slim Laden voorziet een all-in pakket voor deze 3-daagse excursie aan de prijs van 695€ voor VKSL-Leden en 895€ voor niet-leden.

Volgende zaken zijn inbegrepen:

  • Transport Station Brussel-Zuid – Londen – Millbrook (Eurostar + lokaal transport in UK)
  • Overnachting Hotel nabij Millbrook incl. ontbijt (2 nachten)
  • Netwerkdiner 3/9 met deelnemers excursie
  • Bezoek aan Low Carbon Vehicle event op 4/9 van 9h30 tot 17h30 (incl. taxi)
  • Netwerkdiner 4/9 met deelnemers excursie en enkele lokale genodigden
  • Bezoek aan Low Carbon Vehicle event op 5/9 van 9h30 tot 12h30 (incl. taxi)
  • Transport Millbrook – Londen – Station Brussel-Zuid (lokaal transport in UK + Eurostar)

Bij interesse kan u contact opnemen via info@vksl.be of contacteer Carlo Mol (+32(0)492/58.61.24) of Dries Keunen (+32(0)498/38.46.44). Inschrijven kan door het sturen van een bevestiging per email met uw firma, naam en privé-adres. Wij zorgen dan voor de boeking van het hotel, het Low Carbon event en alle transport vanaf station Brussel Zuid.

Inschrijven kan tot uiterlijk 28 augustus – 12u!

Vlaams Kennisplatform Slim Laden