Het Vlaams Kennisplatform Slim Laden (VKSL) organiseert een 2-daagse excursie naar Nederland op di. 19 en woe. 20 februari 2019.  


Wanneer
-

Waar

Technische Universiteit Eindhoven
Postbus 513
Eindhoven
Nederland

 

Heeft u interesse in elektrische mobiliteit en wenst u meer te weten te komen over de uitdagingen en opportuniteiten op vlak van oplaadinfrastructuur en de integratie met het elektriciteitsnetwerk? Dan is deze 2-daagse excursie een ideaal moment om een inhoudelijke update te krijgen van de laatste ontwikkelingen! In het programma is voldoende ruimte voorzien voor netwerking met binnen- en buitenlandse marktspelers en organisaties in de sector van elektrische mobiliteit. Samen met ELaadNL en het Nationaal Kennisplatform Laadinfrastructuur (NKL), werd vanuit VKSL een interessant 2-daags programma samengesteld dat zal plaatsvinden in Eindhoven en Arnhem. 

De all-in deelnameprijs voor deze 2-daagse excursie omvat de volgende onderdelen:

  • Toegang tot het "Future of Charging Symposium 2019" op di. 19 februari op de campus van TU/e te Eindhoven (meer informatie viahttp://www.futureofcharging.com/facts/)
  • Smart-charging-netwerking-diner op di. 19 februari 
  • Overnachting (incl. ontbijt) in een hotel te Eindhoven (details volgen op een later tijdstip)
  • Smart-charging-roadtrip doorheen Nederland op woe. 20 februari inclusief vervoer met een elektrische bus en lunch (in de voormiddag gaan we op bezoek bij STRYP-S in Eindhoven waar het INTERFLEX project zal voorgesteld worden en in de namiddag bezoeken we o.a. het testlab van ELaadNL in Arnhem)

U dient zelf enkel op di. 19 februari uw vervoer tot op de TU/e Campus te Eindhoven te regelen, voor de rest van de 2-daagse zorgt VKSL voor het vervoer. U kan uw wagen op de TU/e campus parkeren op di. 19 februari en laten staan tot woe. 20 februari indien u dit wenst (deze parkeerkosten zitten mee in de all-in deelnameprijs). We zoeken een hotel op wandelafstand. Op woe. 20 februari zal u met de elektrische bus terug afgezet worden op de TU/e Campus te Eindhoven of aan het treinstation.

De all-in deelnameprijs voor deze 2-daagse excursie bedraagt € 350,00 exclusief btw voor VKSL-leden en € 499,00 exclusief btw voor niet-leden. 
Inschrijven kan tot uiterlijk vrij. 8 februari - 12u via info@vksl.be.
Meer gedetailleerde informatie over het programma en praktische gegevens omtrent het hotel, zullen u na inschrijving toegestuurd worden.
Annuleren is niet meer mogelijk na vr. 1 februari, vervanging door een collega kan altijd indien dit nodig blijkt. 

Inschrijven? Stuur dan een mailtje naar info@vksl.be.

Het Vlaams Kennisplatform Slim Laden is een initiatief van EnergyVilleThe New Drive en Volta in samenwerking met het Living Lab Smart Charging, het Nationaal Kennisplatform Laadinfrastructuur (NKL) en TCP HEV Task28 van het Internationaal Energie Agentschap. Het platform wordt ondersteund vanuit het Departement Omgeving.

Interesse om lid te worden van het platform? Neem voor meer informatie contact op via info@vksl.be

Carlo Mol

Contact

Carlo Mol

Programme Manager Energy Technology at EnergyVille/VITO