The Virtual Job Market for Young Researchers, georganiseerd door 5 Vlaamse universiteiten, is een interuniversitair career event dat exclusief gericht is op PhD kandidaten en postdocs. Het brengt bedrijven en organisaties in contact met getalenteerde en gemotiveerde jonge onderzoekers die graag aan hun carrière een andere wending geven, hetzij binnen of buiten de academische wereld.

Ook EnergyVille voorziet een stand met enkele beschikbare vacatures.


Wanneer
-

Waar

Online
België

Virtual job market for young researchers

Wat mag je verwachten?

  • Registreren is verplicht. Bewerk je profiel en upload jecv! Deelname aan het evenement is gratis.
  • Vanaf 22 juni kun je een virtuele wandeling maken tussen de beursstanden van de deelnemende bedrijven en organisaties. Je krijgt toegang tot exclusieve werkgeversinformatie en tot de laatste vacatures voor jonge onderzoekers. Dit zal je helpen om van tevoren wat opzoekingswerk te doen en een wishlist samen te stellen van werkgevers waarmee je zou willen communiceren en chatten op de live dag (25 juni).
  • Op 25 juni, tussen 9.00 en 17.00 uur, kan je rechtstreeks communiceren met de vertegenwoordigers van de bedrijven en organisaties van jouw keuze, in groepsgesprekken en / of één-op-één gesprekken. Mogelijk word je ook uitgenodigd voor een videochat. Op 25 juni kun je een breed scala aan carrièregerichte webinars bijwonen. Het volledige webinar-programma wordt op 22 juni uitgebracht. Na de live dag - tot en met 3 juli - is het mogelijk om verder te kijken naar de deelnemende bedrijven. Gebruik deze tijd ook om contact op te nemen met recruiters en werkgevers om je kansen op het binnenhalen van uw droombaan te vergroten en een professioneel netwerk op te bouwen.

Bezoek de webpagina voor updates over deelnemende bedrijven en organisaties en handige voorbereidingstip