Na een succesvolle eerste editie in 2021, vindt Smart Manufacturing Conference (SMAFACC) opnieuw plaats. Op dinsdag 20 september zal het gratis congres omtrent Smart Manufacturing doorgaan in Thor Central op Thor Park.


Wanneer
-

Waar

Thor Central
Thor Park 8000
3600 Genk
België

Met de snelle evolutie van technologie, willen we op de hoogte zijn over de nieuwe technieken op basis van automatisering en gegevensuitwisseling. Met deze nieuwe praktische inzichten, kan je onmiddellijk aan de slag in je eigen bedrijf.

De Smart Manufacturing Conference (SMAFACC) stelt 9 sprekers voor om verschillende vlakken van Smart Manufacturing aan te halen. Zij stellen a.d.h.v. een keynote of praktische case hun eigen idee en perspectief voor. Het event geeft je de kans om te netwerken met andere bezoekers en om kennis op te doen om te implementeren in je eigen bedrijf. Om dit te ondersteunen, staan verschillende booths opengesteld die eveneens allemaal draaien rond Smart Manufacturing.

Thor Park stelt samen met mede-organisatoren YOUNG VOM, Stad Genk en met partners VKW Limburg, VOKA Limburg en JONG VOKA Limburg, de Smart Manufacturing Conference (SMAFACC) voor als een gratis event. Het event is bedoeld om op een laagdrempelige manier, in contact te komen met de verschillende aspecten van Smart Manufacturing. De organisatoren hechten enorm veel belang aan de optie te geven aan bedrijven om mee te evolueren en zich voor te bereiden op de toekomstige manier van productie.

Tijdens dit event kan u EnergyVille als standhouder bezoeken.