Met de snelle evolutie van technologie, willen we op de hoogte zijn over de nieuwe technieken op basis van automatisering en gegevensuitwisseling. Tijdens dit gratis congres over smart manufacturing ga je naar huis met nieuwe praktische inzichten, waarmee je onmiddellijk aan de slag kan in je eigen bedrijf.


Wanneer
-

Waar

Thor Park
Genk
België

Smart Manufacturing Event

Op donderdag 30 september vindt het gratis congres SMAFACC plaats, hét event in het najaar omtrent Smart Manufacturing. Met de snelle evolutie van technologie, willen we op de hoogte zijn over de nieuwe technieken op basis van automatisering en gegevensuitwisseling. Met deze nieuwe praktische inzichten, kan je onmiddellijk aan de slag in je eigen bedrijf.

SMAFACC stelt 6 sprekers voor om verschillende vlakken van Smart Manufacturing aan te halen. Zij stellen a.d.h.v. een keynote of praktische case hun eigen idee en perspectief voor. Het event geeft u de kans om te netwerken met andere bezoekers en om kennis op te doen om te implementeren in je eigen bedrijf. Om dit te ondersteunen, staan verschillende booths opengesteld die eveneens allemaal draaien rond Smart Manufacturing.

Organisatoren Thor Park, YOUNG VOM, Stad Genk met partners VKW Limburg en Vereniging Industriëlen Genk (VIG) stellen SMAFACC voor als een gratis ochtendevent met open ontbijtbuffet. Het event is bedoeld om op een laagdrempelige manier, in contact te komen met de verschillende aspecten van Smart Manufacturing. De organisatoren zelf hechten enorm veel belang aan de optie te geven aan bedrijven om mee te evolueren en zich voor te bereiden op de toekomstige manier van productie.

Programma

08:00 - 08:30: Welkom + ontbijtbuffet
08:30 - 12:00: Keynotes, business cases en netwerken
12:00 - ...: Netwerken + demo booths

Volledig programma op: https://www.smafacc.vom.be/

Sprekers

Wim Dries, Burgemeester Genk
Joris Merckx, CEO Thor Park
Ives De Saeger (Aeriez)
Luigi Neirynck (CNH)
Joris Van Ostaeyen (Robonext)
Ben Proesmans (Provan)
Rens Snoeijen (YITCH)
Wim Verboven (ABSOLEM)