Smart City Expo World Congress is 's werelds grootste en meest invloedrijke evenement over stedelijke innovatie. We brengen leiders van de meest innovatieve bedrijven, overheden en organisaties met elkaar in contact om steden naar een betere toekomst te leiden.

EnergyVille zal deelnemen met haar onderzoek naar Gebouwen en Districten met een stand in hal 1, C61.

 

smartcity


Wanneer
-

Waar

Barcelona
Spanje

Een nieuw stedelijk tijdperk breekt aan. Hoewel de uitdagingen voor steden nog steeds enorm zijn, is er een nieuw paradigma aan het ontstaan voor stedelijke planning: samenwerking, ethische technologie, algemeen welzijn, milieubewustzijn en de behoeften van mensen staan centraal op alle agenda's. Steden zijn levendiger dan ooit en hun toekomst ziet er rooskleurig uit. Steden leven meer dan ooit en hun toekomst ziet er rooskleurig uit.

Smart City Expo 2023 wordt de grootste tot nu toe en laat de wereld de slimme oplossingen zien die dit nieuwe tijdperk vormgeven - oplossingen die op dit moment steden helpen bloeien en veiligere, groenere en efficiëntere stedelijke ruimtes creëren. Een unieke showcase van bewezen implementaties die een slimme, mensgerichte stedelijke revolutie versnellen. Het is tijd om verder te gaan dan dromen en inspiratie. We moeten de daad bij het woord voegen.

brocheta