Deze herfst brengt RTDS Technologies de populaire RTDS Gebruikersgroep Meeting (GGM) naar België! De Europese GGM vindt plaats tussen 10 & 11 oktober in EnergyVille (Genk) en omvat onder andere een tour door het innovatieve Smart Grid Lab.

Mis deze kans niet om andere gebruikers van de RTDS simulator te ontmoeten, nieuwe applicaties te leren kennen en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Bijkomend is dit ook een ideale opportuniteit om te ontdekken hoe de NovaCor hardware gebruikt wordt voor nieuwe applicaties in Europa en de rest van de wereld!

Het evenement staat open voor alle RTDS gebruikers en collega's uit de elektriciteitsindrustie geïnteresseerd in real-time digitale simulaties van het energiesysteem.

 


Wanneer
-

Waar

EnergyVille
Thor Park 8310
3600 Genk
België

European User's Group Meeting

De RTDS Simulator is een real-time simulatietool om energiesysteemsimulaties uit te voeren. De tool wordt wereldwijd gebruikt voor het closed-loop testen van veiligheids- en controle-apparatuur,  HVDC en FACTS scheme testing, phasor measurement unit (PMU) simulaties, vermogenselektronica simulaties, studies rond gedecentraliseerde generatie, en meer.

Om u vertrouwd te maken met nieuwe applicaties en u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen, nodigt RTDS technologies u uit voor de Europese Gebruikersgroep meeting. Het evenement omvat onder andere ook een exclusieve tour doorheen de EnergyVille labo's, in het bijzonder de RTDS-simulator geïnstalleerd in het Smart Grid Emulation Lab.

Voor meer info en het registratieformulier kan u terecht op de website van RTDS technologies.