Nacht van de ingenieur

JOBBEURS, AFTERWORK EN TD 

DINSDAG 22 MAART 2022


Wanneer
-

Waar

Fitlink Diepenbeek
Campuslaan 1/Z
3590 Diepenbeek
België

Ben je laatstejaars student ingenieur of reeds afgestudeerd en op zoek naar een toekomstige job/stage?

De vraag naar ingenieurs op de arbeidsmarkt is groot. Toch stoten pas afgestudeerde ingenieurs veel op hetzelfde probleem tijdens het solliciteren: je hebt een gebrek aan ervaring. Er zijn echter bedrijven die specifiek op zoek zijn naar jonge mensen, waarbij ervaring geen vereiste is!

Op de jobbeurs van NVDI Engineer Plaza kom je in contact met tientallen van deze bedrijven. Een goed gevoel en een goede indruk tijdens een eerste contact tussen werknemer en werkgever is belangrijk. Daarom gaan wij voor een laagdrempelige jobbeurs met de grootste bedrijven uit de sector. Je komt dus niet enkel meteen in contact met de juiste bedrijven waar jij mogelijk aan het werk kan, je krijgt ineens ook een overzicht van welke soort jobs er worden aangeboden! Welke sector interesseert jou? Welke job is jou op het lijf geschreven?

Alle ingenieursstudenten krijgen gratis toegang tot de jobbeurs. Daarnaast krijg je als laatstejaars ingenieurstudent ook gratis toegang tot de fuif, mits aanwezigheid op de jobbeurs en het indienen van je CV!

Zit je nog met vragen over dit evenement, aarzel dan niet om contact op te nemen voor meer informatie.

Programma

  • 15u30 - 18u30 | Jobbeurs voor ingenieurs

De jobbeurs in de grote en de kleine (sport)hal: de standhouders en onze jonge ingenieurs krijgen hier de kans om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten. De toegang is gratis en studentenverenigingen A.B.V.G., A.S.G en KERBERUS serveren gratis drank.

  • 18u30 - 21u30 | Afterwork

Na de jobbeurs volgt aansluitend een uitgebreide receptie/BBQ in de kleine hal. Deze wordt aangeboden aan de partners door NVDI Engineer Plaza. Studenten en oud-studenten sluiten aan om te netwerken.

  • 22u00 - 03u00 | TD/Studentenfuif "Nacht Van De Ingenieur"

Terug in de grote hal biedt de TD de perfecte gelegenheid om eens goed uit je dak te gaan tot in de vroege uurtjes. De fuif wordt verzorgd door de betrokken studentenverenigingen.

Deelnemende bedrijven

Grondplan Nacht van de Ingenieur