DCbrain, de Franse start-up, bekend om zijn expertise op het gebied van artificiële intelligentie, big data en netwerkbeheer, nodigt u uit om deel te nemen aan hun volgende bijeenkomst in Brussel om de doorbraken van AI in industrieën met startups, onderzoekers en grote bedrijven te bespreken!


Wanneer
-

Waar

Digityser
Boulevard d'Anvers
1000 Brussels
België

De deelnemers:

TOTAL: is een  Frans internationaal en geïntegreerd olie- en gasbedrijf. Het behoort tot de 7 'supergrote' oliebedrijven in de wereld. Ze integreren nieuwe technologieën, in het bijzonder artificiële intelligentie, in industriële processen en optimaliseren zo hun energienetwerken.

N-SIDE: Van strategie tot bediening helpt N-SIDE organisaties om dankzij Artificial Intelligence hun data en bedrijfskennis optimaal te gebruiken in beslissingen.

DCbrain is een Big Data- en AI-technologie die industriële en supply chain-netwerkmanagers ondersteunt bij hun beslissingen met betrekking tot netwerkbeheer (gas, stoom, water, elektriciteit, transport, enz.) door middel van real-time visualisaties en aanbevelingen.

EnergyVille is een onderzoekssamenwerking tussen de Vlaamse partners KU LeuvenVITOimec en UHasselt die artificiële intelligentie gebruikt in het veld van duurzame energie en intelligente energiesystemen. Georg Jung zal EnergyVille representeren tijdens deze avond.

Programma

  • 6.30 pm - 7.00 pm : NETWORKING
  • 7.00 pm - 7.15 pm : TOTAL
  • 7.15 pm - 7.30 pm : NSIDE
  • 7.30 pm - 7.45 pm : DCBRAIN
  • 7.45 pm - 8.00 pm : ENERGYVILLE
  • 8.00 pm - 9.00 pm : DINNER
Meet Up AI for Industry