Intersolar Europe is 's werelds toonaangevende vakbeurs voor de zonne-industrie. Onder het motto "Connecting solar business" ontmoeten fabrikanten, leveranciers, distributeurs, dienstverleners en projectplanners en ontwikkelaars van over de hele wereld elkaar elk jaar in München om de nieuwste ontwikkelingen en trends te bespreken, innovaties uit de eerste hand te verkennen en potentiële nieuwe klanten te ontmoeten.


Wanneer
-

Waar

Messe München
Am Messesee 2
81829 München
Duitsland

Sinds de oprichting is Intersolar uitgegroeid tot het belangrijkste industrieplatform voor fabrikanten, leveranciers, distributeurs, dienstverleners en partners in de wereldwijde zonne-industrie. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft Intersolar het unieke vermogen om leden van de zonne-energie-industrie uit de meest invloedrijke markten ter wereld samen te brengen.

Intersolar Europe vindt plaats als onderdeel van The smarter E Europe, parallel aan de drie energiebeurzen Europe, Power2Drive Europe en EM-Power Europe in Messe München van 14-16 juni 2023.

Bezoek ons op stand A1.732

Fotovoltaïsche energie (PV) is een algemeen bekende technologie die de overgang naar een duurzaam energiesysteem mogelijk maakt. Om efficiëntie en betrouwbaarheid te garanderen, onderzoekt EnergyVille nieuwe materialen en concepten voor PV-cel- en moduletechnologie. Naast de inzet van PV in PV-elektriciteitscentrales, is de integratie van PV in gebouwen, voertuigen of andere infrastructuur cruciaal voor de integratie van PV in een stedelijke context en vormt daarom de kern van het PV-onderzoek van EnergyVille. Aangezien geïntegreerde toepassingen een lange levensduur en betrouwbaarheid vereisen, bestudeert EnergyVille ook de veroudering van PV-modules en mogelijke storingsmodi en ontwikkelt het oplossingen om de betrouwbaarheid van PV-modules te vergroten. Ons onderzoek naar omvormers op PV-moduleniveau combineert de opwekking van energie met belastingen, opslag en het net op een adaptieve manier. Last but not least doen we onderzoek naar metrologie van energieopbrengsten en ontwikkelen we modellen voor verbeterde voorspelling en prognose van energieopbrengst.