Van 15 tot 17 mei 2019 vindt in München (Duitsland) Europa's grootste exhibitie plaats voor de PV-industrie: Intersolar. De exhibitie en conferentie focussen op photovoltaics, thermische systemen gebaseerd op zonne-energie, grootschalige PV-installaties alsook netversterking en oplossingen voor de integratie van hernieuwbare energie.

Ook EnergyVille zal aanwezig zijn in München.
Kom gerust eens langs op onze stand (booth A1.574).


Wanneer
-

Waar

Messe München
Munchen
Duitsland

De internationale PV-markt groeit. Zoveel is duidelijk. Intersolar is daarom een belangrijk meetingplatform voor experten uit de industrie, ondernemingen en onderzoek. Producenten, ontwikkelaars, dienstverleners, verdelers en partners van de PV-industrie krijgen tijdens dit evenement de mogelijkheid om uitgebreid te brainstormen en nieuwe samenwerkingsmogelijkheden te overlopen.

In parallel worden ook workshops, forums, informatie-events en tours gehouden om innovatieve ideeën en oplossingen een platform te bieden.

Samen met imec bemant EnergyVille een stand om het onderzoek naar PV, opslag, slimme energietoepassingen, elektrische netten en thermische systemen toe te lichten.