FTI Hasselt

Pin 17 tot 21 maart alvast in je agenda.  Want dan vindt FTI, het eerste Flanders Technology & Innovation Festival, plaats over heel Vlaanderen. 

Ook EnergyVille is van de partij en sluit aan bij het programma van FTI Hasselt.


Wanneer
-

Waar

FTI Hasselt
Hasselt (met programma van EnergyVille in Genk)
België

FTI Hasselt: People Making Places

Iedereen is nodig om samen steden klaar te stomen voor de toekomst: ondernemers, beleidsmakers, onderzoekers, studenten en burgers. Dus ook jij. Technologische innovaties zijn hierbij cruciaal, maar kunnen de wereld enkel veranderen door jouw toedoen. 

Stap met ons mee in de toekomst

Tijdens dit festival ga je niet gewoon naar de toekomst kijken. Nee, je gaat haar proeven, voelen en meemaken op verschillende plaatsen waar de toekomst vandaag al tot leven gebracht zal worden. Verwonder je over de mogelijkheden van duurzame energie en circulaire oplossingen. Geniet van het smaakmakende eten van morgen en ontdek een ongeziene kant van duurzame mobiliteit.

Meer weten?

Binnenkort maken we het volledige programma bekend, ook wat in Genk zal plaatsvinden wordt dan duidelijk. Schrijf je gerust in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het programma vol boeiende, leuke en prikkelende activiteiten!