EPHyC is een conferentie die uitsluitend bedoeld is voor in de EU gevestigde PhD-onderzoekers die werken aan een waterstofgerelateerd onderzoeksonderwerp. De conferentie wordt georganiseerd door BE-HyFE (België) en Hydrogen Europe Research (EU) en beleeft dit jaar haar eerste editie.

Gent


Wanneer
-

Waar

Zebrastraat
Zebrastraat 32/001
9000 Gent
België

logo

Waarom deze conferentie?

Waterstof is en blijft een hot topic in R&D, zowel in de academische als in de industriële wereld. Er zijn al veel conferenties gewijd aan waterstof, die vaak vooral een platform bieden aan meer volwassen onderzoekers. Geen enkele daarvan is specifiek gericht op PhD-onderzoekers en wordt ook op Europees niveau georganiseerd. 

Maar we zijn ervan overtuigd dat PhD-gerichte conferenties een stimulerende omgeving kunnen bieden voor beginnende onderzoekers om te groeien, te leren en hun academische aanwezigheid te vestigen.

Dus werd het idee voor EPHyC geboren: laten we een PhD-conferentie organiseren die een platform biedt voor EU-gebaseerd netwerken, leren en het ontwikkelen van vaardigheden afgestemd op hun behoeften en onderzoeksstadia, van net beginnende onderzoekers tot degenen die bijna hun proefschrift verdedigen. EPHyC, met voornamelijk PhD's die hun onderwerpen aan elkaar presenteren, zal veel mogelijkheden bieden voor feedback, samenwerkingsmogelijkheden, het ontdekken van potentiële interdisciplinaire connecties en onderzoeksmotivatie.

De conferentie wordt georganiseerd door promovendi voor promovendi, we kennen jullie omdat we jullie zijn!

En het beste deel? Om de drempel zo laag mogelijk te houden, is de conferentie gratis voor alle deelnemers!

Voor meer informatie en registratie, bezoek de website: