Het Euroheat & Power Congres richt zich op onderwerpen verbonden aan thermische netten. Het congres biedt een uniek forum aan om kennis over belangrijke issues in Europese en globale thermische netten uit te wisselen. Zowel een technische als commerciële aanpak wordt toegelicht gaande van nieuwe ontwikkelingen in wetgeving, nieuwe operationele bevindingen als nieuwe technologische ontwikkeling en onderzoeksresultaten.

EnergyVille zal ook aanwezig zijn tijden de conferentie en de exhibitie. Kom gerust eens langs (stand R2-015a) en ontdek de laatste ontwikkelingen in ons onderzoek naar thermische netten.

 


Wanneer
-

Waar

La Cité – Nantes Events Center
5 rue de Valmy
Nantes
Frankrijk

Onze bedrijfswereld gaat vooruit en blijft groeien in 2019, zelfs voorbij 2019. Het EHP congres brengt de industrie samen om de toekomst verder vorm te geven en dit succesverhaal draaiende te houden. Neem samen met honderden andere bedrijfsleiders in thermische energie en gelijkgezinde professionals deel aan het voornaamste DHC evenement in Europa.

WAAROM DEELNEMEN?

  • Netwerkmogelijkheden met 350+ voorname Europese en globale spelers
  • Een plaats om commerciële contacten te leggen in de grootste en voornaamste exhibitie rond DHC
  • U krijgt inzicht in de laatste industriële inzichten via een kwalitatief congresprogramma 
  • Meerwaarde door een aantal zorgvuldig gekozen side events

WIE NEEMT ER NOG DEEL?

  • De 39e editie van het Euroheat & Power Congres verwelkomt deelnemers van overal ter wereld
  • Het Congres staat open voor elk geïnteresseerd individu, elke organisatie, expert of geïnteresseerde professional binnen District Heating en Cooling disciplines, alsook nationale en internationale beleidsmakers en pers.