EU PVSEC is de grootste internationale conferentie voor fotovoltaïsch onderzoek, fotovoltaïsche technologieën en applicaties, en biedt tegelijkertijd een top exhibitie in internationaal PV-onderzoek. Het verzamelt de globale PV community om samenwerkingen op te zetten, te netwerken en de laatste ontwikkelingen en innovaties in fotovoltaïsch onderzoek te bespreken. Het is een wereldgerenomeerd science-to-science, business-to-business en science-to-industry platform met een volledige focus op de globale PV solar sector. EnergyVille bemant samen met enkele interessante partners het Belgisch Paviljoen op de exhibitie en voorziet verschillende presentaties tijdens de conferentie. 


Wanneer
-

Waar

SQUARE
Brussels Meeting Centre
1000 Brussels
België

Conferentie 

Het internationale conferentieprogramma is opgedeeld in plenaire, mondelinge en visuele presentaties en omvat de hele waardeketen van PV-onderzoek, technologieën tot specifieke applicaties, en focust daarbij op de laatste wetenschappelijke, technologische en marktgebaseerde trends. Nu fotovoltaïsche zonne-energie steeds voornamer wordt als elektriciteitsbron, verbreedt EU PVSEC de scope ook naar toegepaste en policygedreven onderwerpen.

Voor een gedetailleerd overzicht van het conferentieprogramma, klik hier.

Exhibitie

De exhibitie vindt plaats van maandag tot donderdag. Technologieën, innovaties en nieuwe concepten in de opkomende PV-sector worden voorgesteld. Ongeveer 50% van alle deelnemers wordt vertegenwoordigd door PV-onderzoekers, 40% door de PV-industrie.

Alle info over het evenement, de conferentie en de exhibitie kan u hier vinden.

EUPVSEC 2018