Enlit Europe

Energy is Evolving. So are we.

Enlit Europe, jouw gids doorheen de energietransitie.


Wanneer
-

Waar

Fiera Milano di Rho
Strada Statale Sempione, 28
Milan
Italië

Van bron tot opwekking, van elektriciteitsnet tot consument, de grenzen van de energiesector vervagen. Dit is een evolutie die wordt vormgegeven door gevestigde spelers, externe voortrekkers, innovatieve start-ups en een steeds meer betrokken eindgebruiker.

Enlit Europe, de nieuwe naam van European Utility Week & POWERGEN Europe, zal verschillende stakeholders uit de energiesector samenbrengen om de huidige kansen optimaal te benutten, toekomstige kansen in de schijnwerpers te zetten en de volgende generatie te inspireren om deel te nemen aan de energietransitie.

Wat is Enlit?

Enlit wil mee een licht laten schijnen op de verandering die we nodig hebben om ervoor te zorgen dat onze industrie - en onze planeet - de best mogelijke toekomst hebben. Enlit is een unieke reeks energie-evenementen  - omdat ze meer zijn dan alleen een grootschalig beursevenement. Enlit is een community die 365 dagen per jaar samenwerkt en innoveert om de meest urgente energiegerelateerde problemen op te lossen.

Tijdens deze Europese editie zal de Enlit-gemeenschap zowel op een online platform alsook gedurende drie dagen in Milaan (van 30 november tot 2 december 2021) samenkomen, om elkaar te ontmoeten en te inspireren en om discussies en acties op te starten om concrete stappen te zetten in de energietransitie.

En zo begint de Enlit-cirkel: een constant groeiend, inclusief en end-to-end forum dat elk aspect van de Europese energietransitie aan bod laat komen.

Ontmoet EnergyVille op Enlit 2021

Ook EnergyVille zal aanwezig zijn op Enlit 2021.

Kom gerust eens langs op onze stand (8.E70) of neem deel aan een van de hub-sessies met sprekers van EnergyVille:

  • 30 november 2021, 14u, EU Projects Zone: Helena Gerard in de sessie 'Flexibility market mechanisms across Europe'
  • 1 december 2021, 11u05, Evolve Stage: Gerrit Jan Schaeffer in de sessie 'Technologies that enable Data Exchange'

Meer info over het volledige programma en alle verdere praktische details zijn te vinden op de website van Enlit 2021.