Kom naar Enlit Europe in Parijs en ontmoet buitengewone mensen die een verschil maken in de energietransitie, vind je volgende zakenpartners en leer over ontwikkelingen in de industrie. 

EnergyVille neemt deel aan het evenement met stand 7.2.C50 in het Belgisch Paviljoen.


Wanneer
-

Waar

Expo Porte de Versailles
Paris
Frankrijk

Bij Enlit zijn we onderweg om industrieën te verbinden, actie te inspireren en Europa te helpen evolueren naar één koolstofvrij en gedigitaliseerd energiesysteem voor de energietransitie. Tijdens deze reis hebben we het voorrecht om bijzondere mensen te ontmoeten. Mensen die hun stempel drukken op de energietransitie.

De volgende halte op onze reis is Parijs, dus zorg ervoor dat je erbij bent en schrijf je vandaag nog in, want er gaat niets boven een persoonlijke ontmoeting!

Enlit_attendees

Enlit Europe in Parijs verwelkomt 15.000 energieprofessionals om 700 exposanten te bezoeken, te luisteren naar 500 sprekers over de nieuwste ontwikkelingen in de sector, kennis te maken met start-ups, scale-ups en ondernemers die werken aan oplossingen die de energietransitie helpen versnellen, toekomstige energieleiders te ontmoeten en in contact te komen met door de EU gefinancierde projecten die de eerste verdedigingslinie vormen tegen klimaatverandering. 

Graag meer weten?