Enlit Europe 2022

Enlit Europe, jouw gids doorheen de energietransitie.

Op Enlit Europe kom je in contact met: energieleveranciers, IPP's, energiecentrales, nutsbedrijven, netbeheerders, detailhandelaars, energiehandelaars én commerciële en industriële energiegebruikers.

In Frankfurt ligt de focus op waterstof, energieopslag en de 4 D's: decentralisatie, democratisering, digitalisering en decarbonisatie van de energiesector. 

EnergyVille staat samen met Flux50 en Flanders Investment & Trade op het Belgisch paviljoen


Wanneer
-

Waar

MESSE FRANKFURT
Strasse der Nationen, 60486
Frankfurt am Main
Duitsland

Van bron tot opwekking, van elektriciteitsnet tot consument, de grenzen van de energiesector vervagen. Dit is een evolutie die wordt vormgegeven door gevestigde spelers, externe voortrekkers, innovatieve start-ups en een steeds meer betrokken eindgebruiker.

Enlit Europe zal deze verschillende stakeholders uit de energiesector samenbrengen om de huidige kansen optimaal te benutten, toekomstige kansen in de schijnwerpers te zetten en de volgende generatie te inspireren om deel te nemen aan de energietransitie.

Wat is Enlit?

Enlit wil mee een licht laten schijnen op de verandering die we nodig hebben om ervoor te zorgen dat onze industrie - en onze planeet - de best mogelijke toekomst hebben. Enlit is een unieke reeks energie-evenementen  - omdat ze meer zijn dan alleen een grootschalig beursevenement. Enlit is een community die 365 dagen per jaar samenwerkt en innoveert om de meest urgente energiegerelateerde problemen op te lossen.

Tijdens deze Europese editie zal de Enlit-gemeenschap gedurende drie dagen samenkomen in Frankfurt (van 29 november tot en met 1 december 2022), om elkaar te ontmoeten en te inspireren en om discussies en acties op te starten om concrete stappen te zetten in de energietransitie.

En zo begint de Enlit-cirkel: een constant groeiend, inclusief en end-to-end forum dat elk aspect van de Europese energietransitie aan bod laat komen.

Ontmoet EnergyVille op Enlit 2022

Ook EnergyVille zal aanwezig zijn op Enlit 2022.

Kom gerust eens langs op onze stand op het Belgisch paviljoen of neem deel aan een van de hub-sessies met sprekers van EnergyVille (tbc):

Meer info over het volledige programma en alle verdere praktische details zijn te vinden op de website van Enlit 2022.