Onze partner InnoEnergy heeft samen met AXEL The Energy Accelerator (een accelerator van beginnende start-ups op energiegebied) een uitgebreid zomer-businesskamp opgezet voor het creëren van energiebedrijven in het hart van Energiewende. 


Wanneer
-

Waar

Karlsruhe
Duitsland

Dit 4-daagse kamp zal toekomstgerichte ingenieurs uit heel Europa samenbrengen in Karlsruhe om te leren van vooraanstaande deskundigen en mentors in ondernemerschap.

Ben je een huidige (of afgestudeerde) bachelorstudent die een technisch programma volgt? Of overweeg je een energiegerelateerd Master-programma in 2019? Dan is dit kamp iets voor jou!

Je wordt uitgedaagd om je beste ideeën, je technische kennis en teamwerkvaardigheden op de proef te stellen, terwijl we grenzen verleggen in energie-innovatie.

BONUS: de top 25 krijgen gratis toegang tot het Energy Transition Business Camp ter waarde van €2000.

Dit gratis ticket omvat de deelname aan de Summer School, accommodatie en maaltijden. Reiskosten moeten door de deelnemers worden gedekt.

Wil je meer weten? Ga naar de Sqore-pagina (externe link)om meer te lezen over de details en schuif jezelf naar voor als een potentiële ontvanger van de gratis toegang voor de Summer School! Als je in aanmerking komt word je gecontacteerd om een videopitch in te dienen als volgende stap in het aanvraagproces.

1. Doe mee met deze online challenge (externe link) om een kans te maken op volledige of gedeeltelijke gratis toegang:

● Maak een account bij Sqore
● Doe mee met de korte multiple choice quiz om meer te leren over de Energy Transition Business Camp
● Vul je gegevens in
● Als je kans maakt neemt een coördinator van het Summer Camp contact op voor de laatste stap in het proces, namelijk een videopitch die jouw idee voor een innovatief, duurzaam energieproduct of -dienst illustreert. Je hoeft enkel een videopitch in te dienen als je geselecteerd bent.