We kijken er naar uit jullie terug fysiek te mogen verwelkomen op Energy Mission 2021 op 21 en 22 oktober 2021! We brengen opnieuw verschillende partijen samen om het te hebben over onze 3 missies: industrie, elektrificatie en de bebouwde omgeving. Schrijf je snel in! 


Wanneer
-

Waar

België

Energy Mission 2021

De Energy Mission conferentie brengt de besluitvormers uit industrie, beleid en kennisinstellingen samen en geeft echte innovaties en cases een podium binnen drie missies: gebouwde omgeving, industrie en elektrificatie. Een succesvol congres laat ruimte om te inspireren, te delen en connecties te maken in een vrije setting. Het draait om verandering aanraken en voelen, en daarover te debatteren met andere change makers. We heten je van harte welkom op Thor Park!

EnergyVillle

Programma

We hebben een eivol programma voor jullie klaar staan. 

21 Oktober

Van 9u30 tot 18u zijn er keynotes en debatten te volgen. In de voormiddag zijn dat algemene sessies, in de namiddag maken we een opdeling tussen drie thema's: bebouwde omgeving, industrie en elektrificatie. 

We sluiten de dag af met een receptie en een diner op de geweldige locatie van C-Mine. 

22 Oktober 

Op de tweede dag van Energy Mission organiseren we verschillende rondleidingen, die georganiseerd zijn volgens deze thema's:

  • duurzame bebouwde omgeving 
  • koolstofarme industrie 
  • slimme en hernieuwbare elektrificatie

Het volledige programma vind je hier

Geïnteresseerd? Schrijf je hier in!