De klimaatverandering is de uitdaging van een generatie. De ambities worden aangescherpt en de doelen voor de energietransitie worden duidelijker. Een paar maanden geleden publiceerde EnergyVille een studie die verschillende energie-scenario's voor België verkende. Op basis van die studie organiseren we nu debatten met experts: de Energy Encounters. We brengen de verschillende kanten van het verhaal samen en gaan op zoek naar realistische plannen tijdens onomwonden gesprekken. 


Opgelet, deze debatten zullen in het Engels plaatsvinden.


Wanneer
-

Waar

Online
België

Energy Encounters

Na de sessies Onshore Wind, PV, Offshore Wind en Gas volgt een algemene sessie waarbij de bevindingen uit de vier individuele sessies voorgelegd worden aan een panel van experten. Het programma van deze Energy Encounter wordt nog verder gefinaliseerd. Het finale programma verschijnt zo snel mogelijk op deze pagina. U kan zich hier onderaan wel al registreren.

Praktische informatie

Deelnemers kunnen een livestream volgen en een live Q&A zorgt ervoor dat men van op afstand kan deelnemen aan de discussie. De voertaal voor de sessies is Engels.

Meer info over de andere sessies is hier beschikbaar.

 Supported by

industrie partnerschap

 

Elia​ Fluvius    Fluxys

Cluster Tweed     Flux50

Sibelga

Registratie