Electronica 2022

EnergyVille neemt deel aan Electronica 2022, 's werelds meest toonaangevende handelsbeurs en conferentie voor elektronica.


Wanneer
-

Waar

Trade Fair Center Messe München
Messegelände
81823 München
Duitsland

Electronica 2022

Electronica is de belangrijkste internationale ontmoetingsplaats voor de elektronica-industrie. 's Werelds meest toonaangevende vakbeurs bestrijkt het hele elektronicaspectrum, van componenten tot systemen, applicaties en services.

Waarom moet u Electronica bijwonen?

  • De hele elektronica-industrie komt samen op één locatie: exposanten komen uit bijna elke subsector van de elektronica-industrie uit ten minste 50 landen over de hele wereld met een uitgebreid aanbod aan exposities, allemaal op één locatie: zo'n hoge concentratie aan innovaties op dit niveau is alleen beschikbaar bij electronica.
  • Hier groeit de basis voor de "All Electric Society": elektronica bepaalt nu al het grootste deel van ons leven en hun invloed op ons dagelijks leven zal in de toekomst nog groter worden. Alleen bij electronica kunt u ervaren hoe toepassingen uit de industriële elektronica, telecommunicatie, energie en elektromobiliteit, evenals de krediet- en verzekeringssector de weg banen voor de "All Electric Society".
  • Elektronica maakt duurzaamheid mogelijk: electronica 2022 belicht onderwerpen als e-mobiliteit, slimme energie, vermogenselektronica, IoT en artificiële intelligentie en toont oplossingen en producten voor duurzaam en verantwoord gebruik van hulpbronnen.
  • Breid uw expertise uit: Themagerichte fora en prestigieuze conferenties in samenwerking met onze mediapartners geven u een kijkje in de toekomst.
  • We presenteren, versterken en ondersteunen talent: we helpen talenten om georiënteerd te blijven, brengen carrière-ingenieurs en professionals in contact met toonaangevende werkgevers en genereren veel aandacht voor start-ups.

Meer informatie?

Een voorlopige exposantenlijst voor electronica 2022, het volledige programma en alle praktische details zijn te vinden op de congreswebsite.

Interesse om een ​​van de EnergyVille-experts te ontmoeten tijdens het evenement? Ontmoet ons op de EnergyVille-stand of stuur ons een mail voor een privéafspraak.