Bent u een beleidsmaker, een stads- of regionale verantwoordelijke of een bedrijfsvertegenwoordiger? Dan is dit evenement iets voor u.


Wanneer
-

Waar

CROWNE PLAZA HOTEL
Rue Gineste 3
1000 Brussel
België

 

  • Bent u op zoek naar interessante investeringen op het vlak van mobiliteit, ICT of energie?
  • Is uw stad klaar voor nieuwe ontwikkelingen?
  • Biedt uw bedrijf slimme oplossingen, diensten of producten aan voor smart cities?
  • Bent u een Fellow City en bent u op zoek naar financiering?

Op 20 februari vindt in Brussel (CROWNE PLAZA HOTEL, Rue Gineste 3) het EIP-SCC matchmaking event plaats. Dit event wordt gesteund door de Europese Commissie onder het EIP-SCC Marketplace-initiatief en brengt steden en regionale verantwoordelijken en bedrijven samen met investeerders. Het doel is opportuniteiten in kaart te brengen voor diegenen die betrokken zijn in projecten rond Smart Cities.

Dit is het eerste evenement van een serie EIP-SCC matchmaking-activiteiten. Het biedt een unieke opportuniteit voor beleidsondersteuners die steden en regionale partijen vertegenwoordigen of advies aanbieden aan steden. Dankzij dit evenement maken ze kennis met best practices, interessante projecten en komen ze in contact met interessante investeerders. Het evenement biedt een forum voor discussies, het assisteren bij de ontwikkeling van innovatieve stedelijke ideeën en brengt stedelijke pioniers, ontwikkelaars, investeerders en particuliere ondernemingen samen.

EIP-SCC

Waarom deelnemen?

Dit evenement faciliteert de hoognodige samenwerking tussen steden/regionale verantwoordelijken, beleidsmakers, industriële spelers en investeerders. Dit is een unieke gelegenheid om te netwerken en investeringsmogelijkheden te verkennen met belangrijke besluitvormers op het gebied van smart cities zoals bijvoorbeeld lokale autoriteiten, onderzoeksinstellingen, en investeerders in smart cities en infrastructuur.

Wat mag u verwachten?

In onze Explore Zone kunt u meer te weten komen over de best practices van smart cities op het gebied van mobiliteit, ICT en energie. Experts zullen u in een rondetafelformaat helpen bij het vormgeven van het concept van uw smart city-project of geplande investeringen. Ten slotte kunt u deelnemen aan 1-op-1-vergaderingen tussen leveranciers van oplossingen en de investeringsgemeenschap tijdens onze gerichte Deal matchmaking-sessies over Smart Cities en Communities (pre-registratie vereist).