Sta jij als stad, gemeente, energiehuis of intercommunale ook voor de uitdaging om het bestaande woningpatrimonium grondig te renoveren?

 

Schrijf je dan zeker in voor dit KEY TAKEAWAY WEBINAR dat wij organiseren in het kader van het succesvol afronden van ons Digital Twin for Upscaled Retrofit (DITUR) project.

 


Wanneer
-

Waar

Online
België

KEY TAKEAWAY WEBINAR: hoe het Digital Twin concept hét verschil maakt in het opschalen van renovaties

De Vlaamse overheid heeft als ambitieuze doelstelling gesteld dat àlle woongebouwen tegen 2050 een energieprestatielabel A moeten halen.

In het Digital Twin for Upscaled Retrofit (DITUR) project bouwde Energyville / VITO samen met private en publieke partners kennis op om het ecosysteem rond die renovatieuitdaging te faciliteren. 

Image

Sta jij dus als stad, gemeente, energiehuis of intercommunale ook voor de uitdaging om het bestaande woningpatrimonium grondig te renoveren?

En vraag je je af hoe je die verduurzaming van gebouwen moet realiseren?

Schrijf je dan zeker in voor het KEY TAKEAWAY WEBINAR dat wij organiseren in het kader van het succesvol afronden van ons Digital Twin for Upscaled Retrofit (DITUR) project. 

DITUR logo's

Op het programma

•    Leer hoe je op basis van het Digital Twin concept een wervende applicatie bouwt voor verschillende belanghebbenden – van portfoliomanagers tot lokale overheden. 

•    Maak kennis met de nieuwste inzichten die voortvloeiden uit het DITUR-project, opgedaan i.s.m. Stad Aalst. 

•    Krijg inzichten in hoe een portfolio beter beheerd kan worden . 

•    Ontdek hoe we vanuit de Digital Twin de centrale rol van energiehuizen kunnen versterken. 

•    Kom te weten hoe je lokale aannemers kunt betrekken en welke communicatiestrategie écht werkt. 

•    Ontdek waar schaalvoordelen te rapen vallen in de ‘one stop hub’-aanpak van het DITUR project. 

JA, ik ben er graag online bij op 23 juni 

Wist je dat om het renovatietempo verder op te drijven, de Vlaamse regering – in lijn met het succesvol afronden van ons DITUR project – recent besliste om EnergyVille / VITO in te schakelen om in te zetten op een digitale wijkrenovatietool als opschaling van het DITUR project naar heel Vlaanderen?   

Foto Pieter Van den Steen

Contact

Pieter Van Den Steen

Senior Project & Product Business Manager Smart Cities/Sustainable Built Environment Unit Smart Energy and Built Environment at EnergyVille/VITO