Je wordt uitgenodigd om het hart van de energietransitie in Amsterdam te komen ontdekken tijdens de City-zen days van 1 tot 3 April 2019.


Wanneer
-

Waar

Multiple locations in Amsterdam
Nederland

Neem deel aan een inspirerende driedaagse conferentie over de transitie naar een koolstofvrije stedelijke omgeving, recht in het hart van Amsterdam. City-zen Days Amsterdam vindt plaats in de eerste week van April. Je zal vergezeld worden door overheidsvertegenwoordigers, marktleiders en technische front-runners binnen de energietransitie. We zijn vereerd om je verschillende demonstraties te tonen die de transitie vormgeven, je inzicht te geven in waardevolle lessons learned en je uit te nodigen om je professioneel netwerk en innovatoren verder uit te breiden.

Over City-zen Days Amsterdam

Een stad volledig laten functioneren op groene energie. In theorie is het mogelijk, maar in de realiteit? Hoe integreren we nieuwe oplossingen in bestaande gebouwen, systemen en het alledaagse leven? Wat zijn technische, economische of sociale belemmeringen? En hoe kunnen we deze doorbreken? Dat zijn de lessen die we leerden uit 20 projecten in Grenoble en Amsterdam.

City-zen Days Amsterdam stelt innovatieve projecten voor met als doel een methodologie en tools aan te bieden voor energie-efficiënte steden, industrie en burgers. Om dit project voor te stuwen verenigen 20 partners zich in een consortium gaande van kennisinstellingen en bedrijven tot lokale overheden. City-zen is een gezamenlijk initiatief door de stad Amsterdam en Grenoble.

De conferentie vindt plaats in Amsterdam en belicht:

  • een showcase van verschillende projecten (inclusief een bezoek aan de sites) die de energietransitie ondersteunen 

  • Breakout sessies met hands-on experten die inzicht geven in enkele waardevolle lessons learned  

  • Verschillende mogelijkheden om uw professioneel network uit te breiden 

Voorlopig programma

Programma City-Zen Days