Het vooraanstaande forum voor batterijtechnologieën voor fabrikanten van elektrische voertuigen


Wanneer
-

Waar

Stuttgart
Duitsland

Welkom op de European BATTERY TECH 2022 Exhibition and Conference, waar innovators op het gebied van batterijtechnologie voor elektrische voertuigen en toonaangevende autofabrikanten elkaar ontmoeten in Stuttgart, Duitsland, om nieuwe batterijtechnologieën en batterijbeheersystemen te verkennen voor gebruik in de volgende generatie elektrische voertuigen en hybride elektrische voertuigen.

Belangrijke onderwerpen voor 2022 zijn onder meer:

  • Economische vooruitzichten voor elektrische voertuigen en prognoses voor de industrie
  • Verkenning van nieuwe batterijtechnologieën en batterijbeheersystemen
  • Recent onderzoek naar het verlengen van de levensduur van batterijen voor elektrische voertuigen en hybride elektrische voertuigen
  • Nieuwe fabricageprocessen en technische knowhow om schaalvoordelen te bereiken
  • Toekomstige regelgeving en veiligheidsnormen voor de markt van elektrische voertuigen
  • Praktijkvoorbeelden van eindgebruikers en fabrikanten en de aanpassing aan Industrie 4.0

Onze collega Serge Peeters (EnergyVille/VITO) zal ons onderzoek naar Smart Cells - de intelligente oplossing voor de herlaadbare toekomst - toelichten. Hij zal de elektronische intelligentie in batterijcellen introduceren, het hebben over kostenbesparingen voor alle belanghebbenden in de waardeketen van de EU en vermelden hoe we verder kunnen gaan dan de duurzaamheidsrichtlijnen van de EU en hoe we kunnen concurreren met Aziatische celleveranciers. Zijn sprekerslot vindt plaats op 17 augustus om 11.00 uur.

presentation Serge Peeters