EnergyVille geeft duurzame energie vorm

Ons huidige energiesysteem is momenteel in volle transitie en brengt zowel uitdagingen als opportuniteiten met zich mee. Welke technologie centraal zal staan, is moeilijk te voorspellen. Wat wel zeker is, is dat technologische innovaties een cruciale rol zullen spelen bij de verdere uitrol van de energietransitie. Als u inspiratie zoekt over nieuwe technologische ontwikkelingen in ons energiesysteem, scroll dan gerust verder. Moge het u inspireren over de kansen die voor u liggen.

Research highlights

Batterijmaterialen   Zonnetechnologie  Gelijkstroom  Digitalisering thermische netten  

Bebouwde omgeving  Flexibiliteit  Roadmaps energietransitie      

EnergyVille in cijfers

key figure 1key figures 2

Interessante links

   Labs  Expert Talks

Vergezel ons op weg naar een koolstofvrij energiesysteem

Zoals u kan zien, worden veel nieuwe technologieën ontwikkeld die de komende jaren hun weg naar de markt zullen vinden. Een continue reeks van kleine en grote veranderingen markeert de weg naar het energiesysteem van 2030, 2050 en daarna. De transitie zal zich dus doorzetten en interessante opportuniteiten bieden, zowel op sociaal, economisch als technologisch niveau. Als onderzoekers zijn we erg enthousiast om de uitdagingen die de komende jaren op ons afkomen aan te pakken.

We nodigen alle geïnteresseerde partijen, bedrijven, overheden en organisaties uit binnen- of buitenland uit om samen te werken aan het duurzame energiesysteem van de toekomst. Neem gerust contact met ons op en ontdek welke kansen de
energietransitie voor u in petto heeft!

EnergyVille

Contact

info@energyville.be