Annual Report

Online now!

News

  • Number of heat pumps in Flanders doubles in 4 years time 08.09.2017

    Today 22,000 heat pumps provide heating in houses and buildings all over Flanders. This is the double of what was taken record of in 2013. However, to fulfill the renewable energy targets of 2020, the annual installation tempo should double once more. This can only be accomplished by means of an ambitious policy. 

  • Opiniestuk - Betaalbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid: een haalbare combinatie 30.08.2017

    De transitie naar een duurzaam, betaalbaar en betrouwbaar energiesysteem heeft een belangrijke maatschappelijke impact. Er is nood aan substantiële investeringen en daarom dienen de keuzes die gemaakt worden feitelijk en cijfermatig onderbouwd te worden. Enkel zo is een lange termijn energiepolitiek haalbaar en wordt er afgestapt van de huidige stop-and-go aanpak die de laatste 15 jaar op federaal vlak gekenmerkt heeft

  • Eandis, Infrax en EnergyVille zetten je woning op de kaart 12.06.2017

    Is het dak van jouw woning al geïsoleerd? Denk je aan zonnepanelen? Verbruik je meer of minder energie dan een gelijkaardig gezin in een gelijkaardige woning? Om een antwoord te krijgen op deze vragen lanceren Eandis, Infrax en EnergyVille eandis.zetjewoningopdekaart.be en infrax.zetjewoningopdekaart.be.  Je vult er een korte vragenlijst in over je woning en ontdekt in vier eenvoudige stappen of jouw verbruik lager of hoger ligt dan het gemiddelde. Bovendien biedt de tool ook handige tips en tricks om kosten en energie te besparen en krijg je meer informatie over de specifieke BENOvatiemaatregelen die de staat van jouw woning kunnen verbeteren. Het databeheer gebeurt via de City Portal applicatie van EnergyVille.

Subscribe to Nieuws